Produkty

Tenda Nova MW6 (3ks) WiFi Mesh router AC Dual Band

WiFi systém pro celý dům - Tenda MW6 (3-pack) 802.11a/b/g/n/ac až 1200Mbps, Dualband (2.4GHz na 300Mbps + 5 GHz na 867Mbps ), MU-MIMO Wave2.0 a Beamforming technologie, 6x Gigabitový WAN/LAN port, SMART aplikace, každá jednotka 2x vnitřní anténa 3dBi, VPN client, QoS, Cloud, připojení až 90ti zařízení, pokrytí až 600m2

Součástí balení je český, slovenský a polský manuál.

 

 

 

 

Popis funkce produktu

WiFi Mesh systém pro pokrytí celého domu - Tenda MW6. Maximálně systém podporuje celkem 9ks satelitů. Všechny části systému (uzly, satelity, moduly) spolu navzájem komunikují a každá vytváří další pokrytí vašeho domu bezdrátovou sítí. Všechny satelity spolu komunikují souběžně v pásmu 2,4GHz (300 Mb/s) a 5GHz (867 Mb/s), celková rychlost WiFi až 1200 Mb/s. Díky kruhové komunikaci ja zajištěno mnohem vyšší pokrytí a stabilní rychlost než např. u řešení WiFi routeru s extendery. WiFi síť se navíc tváří pouze jako jediná (jednotné SSID), již se nemusíte přepojovat mezi několika sítěmi. Jednotlivé satelity si automaticky a to zcela bez výpadku nebo vašeho postřehnutí přepojují vaše koncové zařízení dle toho, kde se nacházíte. Např. při telefonování přes Internet můžete volně přecházet mezi patry svého domu, po zahradě, a jednotlivé satelity si váš mobilní telefon mezi sebou přepojují tak rychle, že nedochází k jedinému výpadku nebo přerušení. Navíc je možné dokoupit další satelity a zvýšit tak pokrytí sítě až na 1200m2. Maximum je celkem 9 satelitů.

 

Klíčové vlastnosti

WiFi systém Tenda MW6 pro kompletní a stabilní pokrytí celého domu. Všechny satelity v tomto systému jsou navzájem propojeny a vytváří jedinou síť. Pro vyšší rychlost i stabilitu poskytují všechny satelity bezdrátovou dvoupásmovou komunikaci na 2,4 a 5 GHz, nebute tak problém připojit veškerá WiFi zařízení (tablety, mobilní telefony, TV, atd.). Každý satelit obsahuje dvě interní antény (každá 3 dBi) a také Gigabitové LAN porty pro připojení dalších zařízení drátově (NAS server, tiskárna, PC). Zcela nepřerušený signál jednotné WiFi sítě s obrovským pokrytím plochy až 600m2 při 3ks satelitů. Pokrytí 1200m2 při 9ks satelitů.

Všechny satelity spolu komunikují zcela automaticky, stačí jen připojit hlavní satelit pomocí kabelu k Internetu, další satelity jen připojit k napájení. Díky indikaci síly signálu od dalších satelitů přesně poznáte, které umístění dalšího satelitu je nejlepší.

 

Maximální pokrytí

Tenda MW6 je nový Mesh systém pro kvalitní pokrytí WiFi sítí. Disponuje rychlostí WiFi AC 1200 Mb/s, a je určena pro pokrytí až 1200 m2 domů/bytů. Díky podpoře roamingových protokolů dle normy IEEE 802.11v a IEEE 802.11r podporuje MW6 automatickou optimalizaci sítě a automatický výběr směrování, což vám umožní vychutnat si stabilnější a flexibilnější bezdrátovou síť.

 

Podpora 2,4GHz a současně 5GHz

Výhod využití obou pásem je hned několik. Ideální způsob rozdělení: - 2,4GHz: prohlížení webových stránek, stahování souborů, emaily apod. - 5GHz: hraní Online her, HD streamování videa, zvláště aplikace kde je důležitá latence. Pásmo 2,4GHz také bývá ve větších zástavbách nebo panelových domech velmi zarušené, a dochází tak k degradaci výkonu na nižší úroveň, tak se WiFi routery z okolí ruší navzájem. Při použití 5GHz vám tato starost zcela odpadá. Pokrytí signálem je zajištěno pomocí antén - každý satelit 2x 3 dBi).

 

I třípodlažní dům může mít kvalitní a spolehlivé pokrytí WiFi sítí

Díky technologiím Mesh a Beamforming dochází ke vzájemné komunikaci všech satelitů sítě a k velkému a kvalitnímu pokrytí. Stačí rozmístit jednotlivé prvky do pater. Pokud by pokrytí nebylo dostatečné je možné připojit k MW6 ještě další satelity. Celkem je tedy možné provozovat 9 satelitů jednotné Mesh sítě.

Bezproblémové hraní a streamování 4K HD videí současně

S technologií MU-MIMO Wave2.0 podporuje MW6 současnou komunikaci více zařízení v bezdrátové síti. Smart QoS inteligentně přiděluje šířku pásma, aby zajistila hladké streamování až 4K videí, online hry, stahování a nepřetržitý videochat současně.

 

Nepřetržitý videohovor při pohybu v domácnosti

Díky Mesh technologii bude vaše bezdrátová WiFi síť obsahovat pouze jeden název a jedno heslo. Žádné další jako v případě např. extenderů a dalších AP v síti. MW6 provádí automaticky předání klientského zařízení (telefon, tablet atd.) od jednoho satelitu k dalšímu bez přerušení služeb. Klientské zařízení je tak vždy připojeno k silnějšímu satelitu a to bez výpadku.

 

Jednoduché a rychlé nastavení

Z výroby jsou již satelity obsažené ve větším balení společně spárovány. Stačí k hlavní sadě satelitů připárovat navíc tento další satelit a pokrytí je navýšeno.Nastavení sítě dle vašich představ je již otázkou několika vteřin.

 

 

SMART Aplikace "Tenda WiFi" v českém jazyce

Aplikace pro Smart mobilní telefony/tablety "Tenda WiFi", díky které ovládáte a nastavujete MW6. Aplikace je v českém jazyce. Můžete např. povolit WiFi pro návštěvu, zablokovat některé uživatele, nastavit WiFi a podporuje rodičovskou kontrolu. Dále nastavení výkonů, sledování Uploadu/Downloadu a další nastavení.

 

WiFi pro návštěvu (Guest Network)

MW6 umí i nastavení sítě pro návštěvu "Guest Network" a to pro WiFi 2,4 GHz a také pro 5 GHz včetně doby jakou má povolení trvat.

 

Zabezpečení

MW6 podporuje velké možnosti zabezpečení. Nejnovější WPA, WPA2, mixedWPA/WPA2 vždy s PSK a šifrováním TKIP nebo AES.

 

Technické parametry

  • WiFi standardy: IEEE 802.11ac/a/n (5 GHz), IEEE 802.11b/g/n (2,4 GHz)
  • Frekvence: 2,4 GHz (2400 MHz - 2483 MHz), 5 GHz (5150 MHz - 5250 MHz nebo 5725MHz - 5825MHz)
  • Přenosová rychlost: 1200 Mb/s (2,4GHz 300Mb/s + 5GHz 900Mb/s)
  • WiFi roaming: IEEE 802.11 v/r
  • Další standarty: IEEE 802.3, IEEE802.3ab
  • Zabezpečení: MAC ACL, URL filtering, WPA-PSK, WPA2-PSK, Mixed WPA/WPA2-PSK, Manuální DNS server
  • Firewall: Zakázání UDP/TCP/ICMP flood útoku
  • Síťové funkce: UPnP, Port forwarding, DHCP server/client list, VPN client (IPsec pass through, PPTP pass through, L2TP pass through)
  • Další funkce: Rodičovská kontrola, Návštěvnická síť, Automatická aktualizace firmware online
  • Nastavení: pomocí mobilního zařízení s Android 4.0+ nebo iOS 8+
  • QoS: SMART QoS, 802.11e WMM
  • SMART řízení: Amazon Alexa
  • Rozhraní tohoto sekundárního satelitu: 1x tlačítko Reset, 6x GLAN (10/100/1000 Mb/s)
  • Počet připojených zařízení: max. 90 zařízení
  • Maximální počet satelitů v rámci jedné sítě: 9ks satelitů
  • Pokrytí 3ks satelitů: 600 m2
  • Pokrytí 9ks satelitů: 1200 m2
  • LED diody: 1x síla signálu na každém satelitu
  • Antény v každém satelitu: 2x 3 dBi, dvoupásmové, vnitřní
  • Provedení: indoor, desktop
  • Chlazení: pasivní
  • Montáž na zeď: ano
  • Provozní teplota: 0° až 40 °C
  • Rozměry každého satelitu(v x š x h): 100 x 100 x 100 mm
  • Rozměry krabice (v x š x h): 370 x 170 x 120 mm
  • Hmotnost: 2,1 kg

 

Obsah balení

  • 3x Tenda Mesh MW6
  • 1x Stručná instalační příručka (CZ, SK, PL, EN)
  • 3x Napájecí adaptér 12V, 1A

 

Certifikáty

CE Certifikace (Certificate of conformity)

Prohlášení o shodě (Declaration of conformity)

 

Manuály, datasheety, prezentační videa

Kompletní manuál pro nastavení (EN)

Datasheet (EN)

 

Fotogalerie

Tags: 

▲ Nahoru